Home > Rreth nesh > Stafi drejtues dhe akademik

Stafi Drejtues dhe Akademik

Stafi Drejtues

 • Presidenti i nderit - Akademik, Prof. Dr. Anastas Angjeli
 • Rektori – Akademik, Prof. Dr. Gudar Beqiraj 
 • Zv. Rektore – Prof. Ass. Greta Angjeli 
 • Zv. Rektore – Phd. Nevila Rama 
 • Zv. Rektor – Dr. Nikollaq Pano 
 • Dekani i Shkencave Juridike dhe Marrëdhënie Ndërkombëtare - Prof. Dr. Ksenofon Krisafi
 • Dekani i Shkencave Psiko-Sociale dhe Politike -  Prof. Ass. Dr. Përparim Kabo
 • Dekani i Shkencave Ekonomike -  Prof. Dr. Adrian Civici
 • Adminsitratori i UMSH – Ilir Hebovija

Stafi  Akademik

 • Profesor Dr. Aristotel Pano
 • Profesor Dr. Dhimiter Tole
 • Profesor Dr. Frederik Premti
 • Profesor i Associuar Alketa Elezi
 • Profesor i Associuar Nevila Xhindi
 • Profesor i Associuar Nexhmi Dumani
 • Profesor i Associuar Kosta Gazeli
 • Profesor i Associuar Shefqet Muci
 • Profesor i Associuar Altin Hoti
 • Post Phd. Mimoza Ahmetaj
 • Phd. Edon Qesari
 • Phd. Roland Sahatcija
 • Phd. Zhanklina Xhara
 • Phd. Diana Skrapari
 • Phd. Valter Hoxha
 • Phd. Ajeta Veshaj
 • Phd.lda Kashami
 • Phd.Inis Shkreli
 • Phd.Zhaneta Saliaj
 • Phd.Morena Citozi
 • Dr. Ira Gjika
 • Dr. Luljeta Kodra
 • Dr. Dolantina Hyka
 • Dr. Rudina Qurku
 • Dr. Vladimir Mici
 • Dr. Skender Demaliaj
 • Dr. Ilir Aliaj
 • Dr. Drita Avdyli
 • Dr. Indrit Shtupi
 • Dr. Edvana Tiri
 • Dr. Erjola Aliaj
 • Dr. Besmir Alushi
 • Dr. Entela Celo
 • PhdP. Dritan Hoti
 • PhdP. Manjola Collaku
 • PhdP. Mihal Zoto
 • PhdP. Ferjolt Ozuni
 • PhdP. Vebina Resuli 
 • PhdP. Florjan Bombaj
 • PhdP. Marinela Shehaj
 • PhdP. Alba Troci
 • PhdP. Besmir Premalaj
 • PhdP. Kriton Kuci
 • DrP. Albert Gajo
 • DrP. Ela Tollkuci
 • DrP. Emilio Cika
 • DrP. Arben Prifti
 • DrP. Olgerta Idrizi
 • DrP. Majlinda Shehu
 • Msc. Itali Gertjan Veshaj
 • Msc. Angli Eros Angjeli
 • Msc. Itali Sonila Nikolla
 • Msc. Itali Elia Botka 
 • Msc.Angli Ajla Ngjeliu
 • Msc UMSH Elona Shehu
 • Msc UMSH Andi Teqja 
 • Msc UMSH Brunilda Coti 
 • Msc UMSH Irida Danaj 
 • Msc UMSH Erdet Lalaj
 • Msc Valbona Cangonja
 • Msc Erina Caka
 • Msc Ejona Xhemalaj
 • Msc Eranda Kociko
 • Msc Klodian Lula
 • Msc Aurora Dudushi
 • Msc Era Bucpapaj
 • Msc Ardita Malaj
 • Msc Albina Tocilla
 • Msc Eni Nasi
 • Msc Enxhia Sala
 • Msc Festim Kodra
 • Msc Armelina Lila
 • Msc Ledina Memishaj

FAKULTETET

Shkenca
Ekonomike

Fakulteti i Shkencave Ekonomike synon t’i pajisë studentët me njohuritë themelore për formimin e tyre në fushën e financës, bankave, kontabilitetit, menaxhimit, informatikës, etj.

Shkenca Juridike dhe
Marrëdhënie Ndërkombëtare

Struktura e këtij fakulteti përfshin dy departamente të reja duke ndjekur modelet më të përparuara në shkencën e së drejtës, në ndarjen në dy blloqe monolitete, atë të së drejtës publike dhe asaj private.

Shkenca Psiko Sociale
dhe Politike

Struktura e këtij fakulteti përfshin dy departamente të reja duke ndjekur modelet më të përparuara në shkencën e së drejtës, në ndarjen në dy blloqe monolitete, atë të së drejtës publike dhe asaj private.

Disa numra
të rëndësishëm

 • 60+

  Programe

 • 100+

  Profesorë

 • 3000+

  Studentë

 • 85%

  Punësim