Home > Rreth nesh > Stafi drejtues dhe akademik

Stafi Drejtues dhe Akademik

Stafi Drejtues

 • Presidenti i nderit - Anastas Angjeli – Akademik, Professor Dr.
 • Rektori – Gudar Beqiraj 
 • Zv. Rektore – Greta Angjeli Proff.Ass
 • Zv. Rektore – Nevila Rama Phd.
 • Zv. Rektor – Nikollaq Pano Dr.
 • Dekani i Juridikut Mnd Ksenofon Krisafi Profesor Dr.
 • Dekani i Psikologjise Perparim Kabo Profesor i Assocuar Dr.
 • Dekani Ekonomikut Alqi Naqellari Profesor i Assocuar Dr.
 • Adminsitratori i UMSH – Ilir Hebovija

Stafi  Akademik

 • Aristotel Pano - Profesor Dr.
 • Dhimiter Tole - Profesor Dr.
 • Frederik Premti - Profesor Dr.
 • Alketa Elezi - Profesor i Associuar
 • Nevila Xhindi - Profesor i Associuar
 • Nexhmi Dumani – Profesor i Associuar
 • Kosta Gazeli - Profesor i Associuar
 • Shefqet Muci - Profesor i Associuar
 • Altin Hoti - Profesor i Associuar
 • Mimoza Ahmetaj  - Post Phd.
 • Edon Qesari - Phd.
 • Roland Sahatcija - Phd.
 • Zhanklina Xhara - Phd.
 • Diana Skrapari – Phd.
 • Valter Hoxha - Phd.
 • Ajeta Veshaj - Phd.
 • Ilda Kashami - Phd.
 • Inis Shkreli - Phd.
 • Zhaneta Saliaj - Phd.
 • Morena Citozi - Phd.
 • Ira Gjika – Dr
 • Luljeta Kodra - Dr
 • Dolantina Hyka - Dr
 • Rudina Qurku - Dr
 • Vladimir Mici – Dr
 • Skender Demaliaj - Dr
 • Ilir Aliaj - Dr
 • Drita Avdyli - Dr
 • Indrit Shtupi - Dr
 • Edvana Tiri – Dr.
 • Erjola Aliaj – Dr.
 • Besmir Alushi – Dr.
 • Entela Celo - Dr
 • Dritan Hoti - PhdP
 • Manjola Collaku - PhdP
 • Mihal Zoto - PhdP
 • Ferjolt Ozuni - PhdP
 • Vebina Resuli - PhdP
 • Florjan Bombaj - PhdP
 • Marinela Shehaj - PhdP
 • Alba Troci - PhdP
 • Besmir Premalaj - PhdP
 • Kriton Kuci - PhdP
 • Albert Gajo - DrP
 • Ela Tollkuci - DrP
 • Emilio Cika - DrP
 • Arben Prifti - DrP
 • Olgerta Idrizi  - DrP
 • Majlinda Shehu - DrP
 • Gertjan Veshaj - Msc. Itali
 • Eros Angjeli - Msc. Angli
 • Sonila Nikolla - Msc. Itali
 • Elia Botka - Msc. Itali
 • Ajla Ngjeliu - Msc.Angli
 • Elona Shehu - Msc UMSH
 • Andi Teqja - Msc UMSH
 • Brunilda Coti - Msc UMSH
 • Irida Danaj - Msc UMSH
 • Erdet Lalaj - Msc UMSH
 • Valbona Cangonja - Msc
 • Erina Caka - Msc
 • Ejona Xhemalaj - Msc
 • Eranda Kociko - Msc
 • Klodian Lula - Msc
 • Aurora Dudushi - Msc
 • Era Bucpapaj - Msc
 • Ardita Malaj - Msc
 • Albina Tocilla - Msc
 • Eni Nasi - Msc
 • Enxhia Sala - Msc
 • Festim Kodra - Msc
 • Armelina Lila - Msc
 • Ledina Memishaj - Msc

FAKULTETET

Shkenca
Ekonomike

Fakulteti i Shkencave Ekonomike synon t’i pajisë studentët me njohuritë themelore për formimin e tyre në fushën e financës, bankave, kontabilitetit, menaxhimit, informatikës, etj.

Shkenca Juridike dhe
Marrëdhënie Ndërkombëtare

Struktura e këtij fakulteti përfshin dy departamente të reja duke ndjekur modelet më të përparuara në shkencën e së drejtës, në ndarjen në dy blloqe monolitete, atë të së drejtës publike dhe asaj private.

Shkenca Psiko Sociale
dhe Politike

Struktura e këtij fakulteti përfshin dy departamente të reja duke ndjekur modelet më të përparuara në shkencën e së drejtës, në ndarjen në dy blloqe monolitete, atë të së drejtës publike dhe asaj private.

Disa numra
të rëndësishëm

 • 60+

  Programe

 • 100+

  Profesorë

 • 3000+

  Studentë

 • 85%

  Punësim