Home > News > Events > Events 2018

Kinemaja Politike zhvendoset në Shkodër

Në vazhdim të ciklit të Kinemase Politike, për tematikën e zgjedhur për këtë vit, Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë do të vazhdojë me një premiere të re të vënë në skenë nga Teatri Migjeni në Shkoder. Drama titullohet “Jugori” .Ftohen të gjithë studentët që të jenë të pranishëm me datë 20 dhejtor në Teatrin Migjeni në Shkoder për të qene pjesë e ketij diskutimi. Nisja do të behet në mënyrë të organizuar nga UMSH dhe kthimi pas përfundimit kthimi për Tiranë. Për cështje të organizimit, ju lutem konfirmoni pjesëmarrjen tuaj pranë studentes së angazhuar për Kinemanë Politike, Rovena Marku dhe pedagoges Zhanklina Xheraj. Veprimtaria është pjesë e organizimeve të UMSH.

 

FACULTIES

Faculty of Economic Sciences

The Faculty of Economic Sciences prepares young economists with fundamental theoretical concepts in economics, finance, accounting, business, law, as well as the essential practical skills required for economists, managers, financiers, bankers, accountants.

Faculty of Law and Human Sciences

The Faculty of Law and Human Sciences prepares individuals for careers as lawyers, political scientists, diplomats, and communication specialists. It provides them with the necessary theoretical foundation and practical knowledge to effectively navigate the challenges of the justice system and international relations within the country.

Faculty of Informatics

The Faculty of Informatics, both physically and virtually, is dedicated to the latest advancements in computer science, systems, and development technologies. In an era of rapid technological progress, the academic curriculum keeps pace with the support of highly qualified faculty members. Teachers and students collaborate on joint projects, pooling their efforts to achieve outstanding results.

Faculty of Medical Sciences

The Faculty of Medical Sciences is an ambitious endeavor of MUA aimed at enhancing the country's medical capabilities. As with every step taken towards achieving excellence, MUA has enlisted the expertise of renowned professors in the relevant fields for the new faculty. By designing programs aligned with the best practices in Europe, MUA ensures the present and future safety of its students.

Some important numbers

 • 35+

  Programmes

 • 150+

  Professors

 • 3500+

  Students

 • 85%

  Employment